Top traject

Tijdens het Toptraject ga ik 6 maanden lang samen met jou en een selecte groep van maximaal 15 personen aan de slag. Waarin ik vanuit mijn expertise en passie jou zal begeleiden van een bestaan waarin je je vaak een speelbal voelt, naar een leven waarin jij bewust de regie neemt over elk aspect van jouw bestaan. Waarin je uit de overlevingsstand gaat, naar een fijn leven. Door middel van maar liefst zes live dagen, elk van 10.00 tot 17.00 uur, waarin we een ‘Deep dive’ nemen met opstellingen, systemische oefeningen, visualisatie oefeningen en het verkennen van jouw innerlijk kind. Ik deel mijn kennis met je en ik begeleid je in jouw proces, maar je ervaart ook de kracht van de groep. Samen met een groep mooie mensen die, net als jij, tegen vergelijkbare uitdagingen aanloopt. De groep fungeert als een spiegel, waarin je jezelf kunt zien en begrepen kunt voelen. Naast je persoonlijke stuk doe je ook veel kennis op, op het gebied van systemisch kijken. Waardevolle basiskennis die je helpt in de omgang met familie en vrienden, maar die je ook professioneel kunt inzetten. De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht, waarbij jouw veiligheid voor mij altijd voorop staat. Dat is essentieel voor een goed en veilig proces. Ik zie iedereen in de groep, jou dus ook.

Waar bestaat het toptraject uit

6 live dagen waarin we aan de slag gaan met een thema.

Van het innemen van je plek tot het onderzoeken van de oorsprong van gedrag en patronen. We lopen niet weg van de pijn maar staan stil bij ingrijpende gebeurtenissen die tijdens een opstelling zichtbaar worden gemaakt.

We kijken naar waar jij ten diepste naar verlangt. Welke dromen wil jij realiseren en welke stappen heb jij te zetten om deze waar te maken?

Dit doen we met behulp van (familie)opstellingen, visualisatieoefeningen en verschillende systemische oefeningen. Online academie In de tussenliggende tijd kun je thuis aan de slag met het integreren van alles wat je op de live dag leert en vooral ervaart.

Groepsproces Doordat de groep klein is (maximaal 15 personen), is er voldoende ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke proces, met daarbij de kracht van het groepsproces. Naast de live dagen is er veel ruimte om in de groep te delen waar jij tegenaan loopt.

De veilige basis in de groep maakt dat jij nieuw aangeleerd gedrag kunt toepassen in de groep. Het top traject start in het najaar, exacte data volgen nog.

De live dagen zijn van 10.00-16.00 uur op een fijne locatie in Noord-Brabant, omgeving Waalwijk/Tilburg. Lunch, koffie en thee zijn inbegrepen.

Welke thema's komen aanbod

Dag 1: Basisprincipes Ordening Wat is jouw plek in het familiesysteem en de andere systemen (gezin, vriendengroep, werk)? Binding Jouw Plek Innemen. Leer hoe je je plek mag innemen, zowel fysiek als emotioneel. Het is het startpunt van echte verandering. Balans Is geven en ontvangen bij jou in balans of verstoord?
Dag 2: Oorsprong van gedrag, patronen, dynamieken Inzicht in hoe deze door jouw familielijn lopen
Dag 3: Alles hoort erbij 1/2 Dit thema wordt verspreid over twee dagen waarin iedereen een opstelling krijgt. Aankijken Teruggeven Loslaten Verbinden met je gevoel (innerlijk kind)
Dag 4: Alles hoort erbij dag 2/2 Dag 5: Verlangen Zelfliefde voelen ruimte innemen Dag 6: Toekomst (Groots) dromen Vrijheid

De investering

De investering van dit waardevolle programma is eenmalig €1.150,- ex. BTW

Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

 Mogelijkheid tot betaling in termijnen:

4 termijnen van € 300,- ex. BTW (Neem voor termijnen contact op)

Ben je klaar met terugkerende belemmerende patronen en overtuigingen?

  • Wil je deze graag doorbreken, maar weet je niet goed hoe?
  • Wil je de magie van de combinatie van de groep en mijn expertise ervaren?
  • Verlang je naar een fijn en gelukkig leven, waarin je niet steeds in de overlevingsstand staat?
  • Wil je niet langer weglopen voor de pijn uit je verleden, maar deze op een veilige manier aangaan, zodat er ruimte komt om ook de fijne dingen in het leven te ervaren?
  • Verlang je ernaar op een milde manier naar je verleden en dus ook naar je ouders te kunnen kijken?
  • Wil jij je echt kunnen verbinden met je partner, je kinderen, je vrienden? Zie je dat je kinderen jouw gedragspatronen hebben overgenomen en weet je diep van binnen dat als jij niets verandert, je kinderen tegen dezelfde problemen aanlopen?

 

Aangesloten bij

Aangesloten bij NBTP
Nederlandse beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie
Informatie

06-48642932
info@injehartgeraakt.nl
70686963

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram