Het stopt bij jou

Het stopt bij jou,

Neem het heft van je verleden in eigen handen, zodat je kinderen er geen last van hebben!
Dit halfjaartraject bestaande uit 10 sessies van elk 2 uur en is speciaal voor jou ontworpen als je geen gemakkelijke jeugd hebt gehad en ingrijpende gebeurtenissen hebt meegemaakt. Je hebt al therapie gehad en veel gesproken over je verleden, maar toch merk je dat praten alleen onvoldoende is. Er is meer nodig om echt af te rekenen met je verleden. Misschien heb je op jonge leeftijd een van je ouders verloren, ben je geconfronteerd met een verwoestende brand, of heb je te maken gehad met de ziekte van een broertje of het tragische verlies van een zusje. Het kan ook zijn dat je moeder depressief was en emotioneel afwezig, of dat je vader worstelde met agressie en alcoholproblemen. Misschien zijn er impactvolle gebeurtenissen, waar nooit over is gesproken, bij je grootouders of verder terug, die zonder dat jij het doorhebt, nog altijd invloed hebben op jouw leven nu. Wat de situatie ook was, de impact van deze ervaringen was voelbaar bij je ouders en drukt ook een stempel op jouw leven, zowel in je werk als in je relaties. Belangrijker nog, als je deze last niet aanpakt, geef je deze onbedoeld door aan je kinderen. Het is hoog tijd om deze negatieve cyclus te doorbreken en te
werken aan een gezondere toekomst, zowel voor jezelf als voor je kinderen en je relatie.

Herken je dit?

 • Praten over je gevoelens is lastig, omdat dit in je gezin vroeger niet gebruikelijk was. Toch voelde je altijd spanning, en nu je volwassen bent, merk je nog steeds haarscherp de sfeer op.
 • Echt aangeven waar jij behoefte aan hebt is lastig voor je; als kind was er weinig ruimte voor jouw behoeften.
 • Je kunt je niet herinneren dat je ooit getroost of geknuffeld bent door je ouders.
 • Diep van binnen ben je nog steeds bezig met je verleden, ondanks de therapieën die je hebt gevolgd.
 • Diep van binnen hoop je nog steeds op erkenning van je ouders, dat ze trots op je zijn of van je houden.
 • Je vindt dat je altijd voor anderen klaar moet staan, zelfs als dat ten koste gaat van jezelf. Nee zeggen lijkt geen optie. Maar hoe hard je ook je best doet, het lijkt nooit genoeg te zijn.
 • Je bent te loyaal en voelt je extreem verantwoordelijk voor alles en iedereen, waardoor mensen te pas en te onpas over je grens gaan.
 • Nee zeggen doe je niet, uit angst de ander teleur te stellen.
 • Met momenten voel jij je weer dat hele kleine kind (intens verdrietig, angstig of boos) of die puber van toen. Je gedraagt je dan zelfs een klein beetje als dat kind van toen.

Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten, om te stoppen met proberen anderen te redden of te veranderen. In plaats daarvan kun je jezelf helpen, jezelf ontwikkelen tot de beste versie van jezelf, zonder je voortdurend zorgen te maken
over anderen.

Gedurende deze 10 sessies zul je ontdekken wie je werkelijk bent, leer je verbinding te maken met je gevoel en leer je voelen. Je ontdekt wie je bent zonder het verhaal uit je verleden en wat je allemaal kunt bereiken. Ik zal je begeleiden bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het loslaten van de last van oude overtuigingen en verantwoordelijkheden. We gaan diep, uit het hoofd naar het voelen, want ik geloof niet in symptoombestrijding.
Ik geloof niet dat je alleen met praten verder komt. We ontrafelen je triggers en je reactie daarop. Verandering komt wanneer je de oorzaak aanpakt, is mijn overtuiging. We zullen zowel het emotionele aspect als het cognitieve aspect aanpakken. Dat doe ik door ook holistisch te werken.
Net zoals je een auto repareert als deze gebreken heeft om veilig de weg op te kunnen, is het ook belangrijk om aan jezelf te werken voor jouw eigen veiligheid en welzijn, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Je verdient het om gelukkig te zijn. Aan het einde van dit traject zul je versteld staan van het resultaat, dat beloof ik. Het stopt bij jou.

Aan het einde van het traject

 • Er volledig zijn voor je kinderen zij voelen zich vrij om gedachten en gevoelens met je te delen. Zij voelen dat ze er helemaal mogen zijn.
 • Jij ervaart berusting met betrekking tot je ouders. En hebt geen verwachtingen meer ten opzichte van hen.
 • Je kunt zien waarom de dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan.
 • Je zorgt goed voor jezelf omdat je weet dat je ouders dat niet kunnen geven.
 • Je hebt een fijne liefdevolle relatie, zonder dat je behoeftig of afhankelijk bent van je partner.
 • Je bent in staat echt te voelen.
 • Je bent je bewust van je triggers, valkuilen en patronen en weet waar die vandaan komen. Hierdoor beheersen ze niet langer je leven, zowel in je relatie met je kinderen als in de relatie met je partner vrienden, familie en collega’s.
 • Je hebt een gezond gevoel van verantwoordelijkheid zonder dat anderen over jouw grenzen gaan. Je bent gericht op de toekomst en vrij van het verleden.

De investering voor dit waardevolle traject

Het halfjaartraject omvat 10 sessies van elk 2 uur en heeft een investering van € 2.400,- inclusief BTW. Je hebt de mogelijkheid om in 4 termijnen van € 620,- te betalen.    

Bovendien is het vaak mogelijk om een deel van de kosten af te trekken van de belasting, en veel werkgevers zijn bereid geheel of gedeeltelijk bij te dragen aan de kosten.

Als je een persoonsgebonden budget (PGB) hebt via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of Jeugdwet, is vergoeding ook mogelijk. Ik begrijp dat het leven hectisch kan zijn, daarom bied ik flexibele counselingssessies aan die kunnen worden ingepland in de avonduren en weekends. Bij verhindering vraag ik je om dit minimaal 24 uur van tevoren te laten weten. Bij tijdige afzegging hoef ik de afspraak niet in rekening te brengen.

Dit krijg je en kun je verwachten

10 Waardevolle Intensieve Individuele Sessies van 2 uur: Tijdens dit traject krijg
je de kans om diepgaande individuele sessies van elk 2 uur te ervaren. Deze
sessies zijn speciaal ontworpen om jou te ondersteunen in je persoonlijke groei
en genezingsproces.

 • Een Traject op Maat, aangepast aan jouw behoeften:
 • Iedereen is uniek, en daarom stel ik samen met jou een traject op maat samen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.
 • Je ontvangt begeleide meditaties en visualisatie-oefeningen die je thuis kunt doen. Deze krachtige tools helpen je om emotionele blokkades los te laten, stress te verminderen en meer in contact te komen met je innerlijke zelf.
 • Deelname als Representant aan een familieopstelling in een groep: Naast de individuele sessies krijg je de gelegenheid om twee keer deel te nemen als representant aan een groepssessie voor familieopstellingen. Dit biedt een unieke kans om inzicht te krijgen in bredere familiedynamieken en kan een waardevolle aanvulling zijn op je persoonlijke groei.

Aangesloten bij

Aangesloten bij NBTP
Nederlandse beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie
Informatie

06-48642932
info@injehartgeraakt.nl
70686963

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram