3 Maanden Traject

Inzicht in je patronen, wat draag jij mee vanuit je familie?

Heb je je ooit afgevraagd waarom bepaalde patronen in je leven steeds weer de kop opsteken, ondanks het feit dat je bent opgegroeid in een liefdevol gezin met een sterke basis? Je ouders stonden altijd voor je klaar en je hebt je nooit gebrek aan liefde gevoeld. Maar nu, nu je volwassen bent, besef je dat er iets niet helemaal klopt.

Het is tijd om eerlijk te zijn. Het is tijd om te erkennen dat diep van binnen iets knaagt, iets dat je niet langer kunt negeren. Misschien ontdek je dat je onbewust gedrag hebt overgenomen van je vader of moeder, gedrag dat je nu saboteert in je relaties of op je werk. Misschien ervaar je dezelfde angsten als je moeder, de angst om jezelf uit te spreken en je ruimte in te nemen. Misschien herken je het gebrek aan daadkracht van je vader, zijn
loyaliteit ten koste van zichzelf, en realiseer je je dat je in dezelfde valkuilen bent beland.

Je voelt diep van binnen dat er iets niet klopt. En dat kan best confronterend zijn. Misschien kun je niet benoemen wat het precies is.

Als dit je raakt en je voelt dat het over jou gaat, dan is mijn "3 Maanden traject " precies wat jij nodig hebt.

Door mijn ervaring die ik als psycholoog inzet in combinatie met een holistische aanpakt, ga je uit het hoofd. Je krijgt diepgaande inzichten die een verandering brengen op een diepere laag. Dat wat jij op onbewuste laag met je meedraagt, wordt zichtbaar, je krijgt bewustzijn over je belemmerende gedragspatronen en overtuigingen waardoor je deze kunt veranderen.
Je doorbreekt de cyclus en komt los van deze patronen en overtuigingen.

Het traject bestaat uit
  • 4 individuele sessies van ieder 2 uur bij mij in de praktijk of online.
  • De tools die ik inzet zijn: (familie)opstellingen, hypnose, innerlijk kind
    werk, schaduwwerk, EMDR en EFT
  • Visualisatie oefeningen op mp3
Flexibele Counseling:

Soms is het niet mogelijk vanwege je werk een afspraak binnen kantooruren te plannen. In overleg kunnen we dan een afspraak plannen in de avonduren of in het weekend.

Dit traject is jouw kans om écht in contact te komen met jezelf en los te breken van belemmerende patronen. Je hoeft niet vast te blijven zitten. Het is tijd om de pijnlijke cycli te doorbreken en te ontdekken wat rust, zelfvertrouwen en persoonlijke vervulling voor jou betekenen. Laten we samen aan de slag gaan.

De investering in jezelf voor dit waardevolle traject bedraagt € 960,- inclusief BTW. Ik bied de mogelijkheid om in 3 termijnen van € 330,- te betalen. Het kan zelfs zijn dat je een deel van de kosten kunt aftrekken van de belasting, en vaak zijn werkgevers bereid om een traject te vergoeden of bij te dragen in de kosten. Als je een persoonsgebonden budget (PGB) hebt via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of Jeugdwet, is vergoeding ook mogelijk.

Voel je dat het tijd is voor verandering. Voel je een JA.

 

 

Plan match gesprek

Aangesloten bij

Aangesloten bij NBTP
Nederlandse beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie
Informatie

06-48642932
info@injehartgeraakt.nl
70686963

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram