Jaar traject

De toekomst begint met het loslaten van het verleden en de focus te richten op wat jij wilt met je leven.


Het uitgebreide jaartraject van 12 sessies, elk van 2 uur, gaat een stap verder dan het halfjaartraject. We beginnen, net zoals bij het halfjaartraject, met het verwerken van je verleden en het loslaten van die zware rugzak vol verantwoordelijkheden, opgelegde regels en negatieve overtuigingen uit je verleden. 

Daarna komt er ruimte voor een toekomst. Jouw toekomst! En dat kan lastig zijn,
want je leven stond jarenlang vooral in het teken van je verleden. Je hebt daardoor niet helder wat jij nu echt wilt, wie je bent en waar jij voor staat. Wat je kernwaarden zijn, je verlangen en jouw missie. We zoomen in op positieve aspecten en op positief
helpende gedachten. Je rekent af met tekortgedachten en gaat van nature leven en  denken in overvloed.

Misschien duizelt het nu wel bij je!

Je omarmt je competenties en talenten. Je durft groot te dromen, zonder arrogant te worden. En je leert hoe je je hart mag volgen en dromen ook echt kunt realiseren.

We gaan next level.

Niet alleen gaat het roer om; we bepalen de koers en houden die vast. Want hé, dit is jouw leven. Jij staat aan het roer! Zonder oordeel en in een veilige setting gaan we samen jouw uitdagingen aan. Je hoeft het niet langer alleen te doen. Je ontdekt dingen die je wellicht niet voor mogelijk had gehouden. Ik help je om op jezelf te vertrouwen, om de volgende stap te zetten. En aan het eind van het traject heb je niet alleen je verleden op een goede manier verwerkt maar ben je klaar voor de toekomst.

Aan het einde van het traject:

  • Ben jij die moeder, die fijne partner en vriendin, die eerst goed voor zichzelf zorgt en daarmee ook voor hen. Daarin maak jij een gezonde afweging voordat je iets toezegt en doe je alleen de dingen waar jij zelf ook achter staat.
  • Voel jij je écht sterk, want je weet waar jouw kracht ligt. Je pakt de taken en klussen op die bij je passen, maar niet meer dan je aan kunt. Wel de buurt barbeque, maar het uitje naar de Efteling mag een ander organiseren.
  • Geef je aan als iets je even te veel wordt, of als je je ergens onzeker over voelt. Dat laten zien en je toch niet klein voelen: wauw, wat voel je dán je kracht!' 
  • Maakt je hart een sprongetje, als iemand je een compliment geeft en zeg je vanuit je hart; Dank je wel! Waardeer je het als iemand je helpt, zonder daar meteen iets voor terug te moeten doen. Het voelt fijn om dingen samen te doen.
  • Vind je het fijn even je hart te luchten en je gevoel te delen bij je partner je vriendin of een collega als jij een off-day hebt. Lekker even stoom afblazen, zoals de ander dat ook bij jou mag doen. Even die arm om je schouder. Je bent dankbaar dat er mensen zijn waar je bij terecht kunt.
  • Je laat je leiden door een positief stemmetje in je hoofd. Dat je stimuleert, motiveert en waardeert. Deze stem geeft je zelfvertrouwen en lef om de stappen te zetten die je graag wilt zetten. Altijd met een gezonde dosis reflectie.
  • Steek jij je tijd en energie in de dingen die jij belangrijk vindt. Waar jij een passie voor hebt. Dit zorgt ervoor dat jij energie krijgt van de dingen die je doet.
  • Leid jij je eigen leven dat geeft je een diep gevoel van geluk. Jij hebt een duidelijk doel voor ogen. Jij bepaalt de koers en verandert alleen van koers als jij dat zelf wilt.

Volg je je hart en durf je groot te dromen; je gaat dromen ook echt realiseren.

De investering voor dit waardevolle traject:

Het jaartraject omvat 12 sessies van elk 2 uur en heeft een investering van € 2.880, inclusief BTW. Je hebt de mogelijkheid om in 4 termijnen van € 740,- te betalen.

Bovendien is het vaak mogelijk om een deel van de kosten af te trekken van de belasting, en veel werkgevers zijn bereid geheel of gedeeltelijk bij te dragen aan de kosten.

Als je een persoonsgebonden budget (PGB) hebt via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of Jeugdwet, is vergoeding ook mogelijk.


Plan match gesprek

Aangesloten bij

Aangesloten bij NBTP
Nederlandse beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie
Informatie

06-48642932
info@injehartgeraakt.nl
70686963

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram